VOORSTELLING

PWK ABVV West-Vlaanderen

De Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) beslist of iemand wel dan niet recht heeft op dopgeld of aanverwante vergoedingen. Maar vooraleer je dat geld krijgt, moet er wel heel wat gebeuren en moet je aan een aantal voorwaarden voldoen.
Om je wegwijs te maken in de papierwinkel en je met raad en daad bij te staan (waarop heb je recht en waarop niet?), is er de werkloosheidsdienst van het ABVV.

De werkloosheidsdienst van het ABVV zorgt er samen met jou voor dat je dossier zo snel mogelijk samengesteld wordt en tijdig ingediend wordt bij de RVA. De werkloosheidsdienst van het ABVV zorgt er ook voor dat je dopgeld op het einde van de maand zo snel mogelijk op je rekening gestort wordt.

De werkloosheidsdienst van het ABVV helpt je ook om problemen met de RVA te vermijden of ze - zo je die toch hebt - zo goed mogelijk op te lossen. En de werkloosheidsdienst van het ABVV probeert ook zo snel mogelijk een antwoord te geven op al je vragen rond werkloosheid en aanverwante onderwerpen. Hebben we zelf die informatie niet, dan brengen we je zo snel mogelijk in contact met iemand die je verder kan helpen. Het ABVV bestaat immers uit vele diensten, elk met zijn eigen specialiteiten.

De werkloosheidsdienst van het ABVV heeft kantoren in gans West-Vlaanderen, niet alleen in de grote steden.


maak hier een afspraak