ACTUALITEIT: OP DE VOORGROND

Zij besparen. U betaalt.

Nationale Actiedag op 14 december!Kom onze acties versterken in Brugge, Ieper, Kortrijk, Oostende en R ... Lees verder.
Gepubliceerd op 04-12-2018 door ABVV West-Vlaanderen

ACTUALITEIT

Toon nieuwsitems gepubliceerd door:

Zij besparen. U betaalt.

Nationale Actiedag op 14 december!Kom onze acties versterken in Brugge, Ieper, Kortrijk, Oostende en Roeselare!Voor meer koopkracht! ... Lees verder.
Gepubliceerd op 04-12-2018 door ABVV West-Vlaanderen

Kaaimannen in Bredene

Vrijdagochtend 15 juni werden wandelaars langs het strand van Bredene opgeschrikt door een niet alledaags beeld: een groep van maar liefst tachtig kaaimannen had er post gevat op het strand. Gelukkig ging het niet om echt dieren, ... Lees verder.
Gepubliceerd op 18-06-2018 door ABVV West-Vlaanderen

zoekertje: vrijwilligers met een gouden hart

De Metallo’s met een gouden hart is een Linx+ afdeling van het ABVV-metaal om samen onze schouders onder een aantal goede doelen te zetten. We zijn op zoek naar mensen die samen met ons hun steentje bij willen dragen. Zowel ... Lees verder.
Gepubliceerd op 12-12-2017 door Linx+

Linx+ digitale nieuwsbrief

Wil je nog beter op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten van Linx+? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang digitaal alle laatste nieuwtjes! Stuur snel een mailtje naar secretariaat@linxplus-wvl.be. Lees verder.
Gepubliceerd op 29-05-2017 door Linx+

BizArt Blues Rally Ė Gezocht M/V BluestalentÖ

Ook dit jaar gaan we de uitdaging aan. Als dessert van het BizArt Bluesfestival dat doorgaat op 9 en 10 juni in Club de B te Torhout, organiseren we onze 3de geuze Blues Rally. Dit telkens op dezelfde locatie. De aftrap wordt ... Lees verder.
Gepubliceerd op 26-04-2017 door Linx+