ACTUALITEIT: OP DE VOORGROND

Wij helpen jullie graag DIGITAAL!

Corona zorgt er voor dat wij de fysieke ontvangst van onze leden graag tot alleen het nodige beperken. Dit om zowel de gezondheid van onze leden, u du ... Lees verder.
Gepubliceerd op 10-01-2022 door ABVV West-Vlaanderen

ACTUALITEIT

Toon nieuwsitems gepubliceerd door:

Wij helpen jullie graag DIGITAAL!

Corona zorgt er voor dat wij de fysieke ontvangst van onze leden graag tot alleen het nodige beperken. Dit om zowel de gezondheid van onze leden, u dus, en onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen.Als het mogelijk is om ... Lees verder.
Gepubliceerd op 10-01-2022 door ABVV West-Vlaanderen

Loonnormwet verplettert onze lonen

De loonnormwet is oneerlijk, onrechtvaardig en onverantwoord.Als een wet niet werkt, moet die veranderen.Op vrijdag 24 september organiseert het ABVV een nationale beto ... Lees verder.
Gepubliceerd op 01-09-2021 door ABVV West-Vlaanderen

Eerlijk deel van de koek

Ook u verdient extra koopkracht en een  degelijke sociale bescherming “Ondanks de automatische loonindexering gaan de reële lonen er sinds 2014 met 2.4% op achteruit. Dit staat in schril co ... Lees verder.
Gepubliceerd op 16-12-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Ook u verdient extra koopkracht en een degelijke sociale bescherming

“Ondanks de automatische loonindexering gaan de reële lonen er sinds 2014 met 2.4% op achteruit. Dit staat in schril contrast met onze buurlanden: over dezelfde periode gingen de lonen in Duitsland (+7%), Frankrijk (+3%) ... Lees verder.
Gepubliceerd op 16-12-2019 door ABVV West-Vlaanderen

Nieuwe service: vraag elektronisch uw betaling stempelgeld op.

Vanaf november 2019 biedt het ABVV West-Vlaanderen voor zijn leden een extra dienst aan. Indien u een werkloosheidsuitkering ontvangt, kunt u het bedrag en de datum van de laatste uitbetaling van uw werkloosheidsuitkering simpel opv ... Lees verder.
Gepubliceerd op 18-10-2019 door ABVV West-Vlaanderen