ACTUALITEIT

Wij helpen jullie graag DIGITAAL!

Gepubliceerd op 10-01-2022 om 13u26 door ABVV West-Vlaanderen
Bezoek ons op afspraak!
Bezoek ons op afspraak!

Als het mogelijk is om ons te contacteren via digitale weg, dan zal dit er voor zorgen dat we de contacten tot een minimum beperken en dat we onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.

Heb je een vraag waarvan je denkt dat wij jou kunnen verder helpen? Kijk dan zeker op deze contactpagina voor onze e-mailadressen. In normale periodes garanderen wij een antwoord binnen anderhalve dag.

Je kunt ons ook altijd bellen, maar hou rekening met hele lange wachttijden. Indien het mogelijk is om uw vraag via mail te stellen: doe het via mail. Het aantal vragen dat we via telefoon binnenkrijgen is zo groot, dat het onmogelijk is om alle oproepen binnen een normale tijd te beantwoorden. Je kunt ook gerust uw vraag op mail zetten, en vragen dat wij jou terugbellen.

Moet je om de één of andere reden toch bij ons fysiek op bezoek komen, maak dan zeker op voorhand een afspraak. Zo ben je zeker dat we tijd voor jou kunnen vrijmaken, en uw dossier of vraag behandelen. Je kunt dit eenvoud via deze link doen: afspraak.abvv-wvl.be

 Het ABVV West-Vlaanderen doet er alles aan om alle dossiers en vragen zo snel en zo optimaal mogelijk te verwerken. Hiervoor is het belangrijk om ons zo efficient mogelijk te contacteren: 

 

Indien mogelijk via mail.

Via telefoon met wat geduld door de hoeveelheid.

Op bezoek bij voorkeur op afspraak.
.